13. joulukuuta 2009

Anni tässä hei

Nyt muistin viimein tämän blogin uudestaan, on ollut hieman kiireitä tässä viime aikoina! Eli voisin vähän kertoilla itsestäni, ja muutaman kuvankin voisin lisätä, jos onnistun.

Olen siis Anni, iältäni 17 vielä kahden kuukauden ajan! Lukion tokalla luokalla tosiaan, ja hyvin sujuu koulu kyllä, stressiä vaan on paljon höh. Ja viestintälinja onneksi helpottaa opiskelua ihan hyvin!


Näin minä luen ruotsin kokeeseen.

Valokuvausta harrastelen erittäin paljon. Tämä harrastus alkoi kunnolla kesällä 2007, kun ostin itselleni puolijärkkärin. Sillä kuvasin viime kesään asti, kun ostin uuden rakkauteni, Canon EOS 1000Dn. Kuvaan jotain lähes päivittäin, mutta eniten pidän ihmisten kuvaamisesta!


Statuskamera maksoi kolme euroa jossakin kirpparilla.

Muuten tykkään vapaa-ajalla käydä joskus uimassa ja hengata ystävien kanssa. Leffat on myös kivoja, elokuvateatterit tuttuja paikkoja! Musiikkia kuuntelen myöskin paljon, suosikkibändejä ja -artisteja mm. Miike Snow, Regina Spektor, Coldplay, The Sounds, Matt & Kim, PMMP, Samuli Putro, etc. Keikat on kanssa kivoja!


Metsässä olimme kuvailemassa ystäväni kanssa kesän lopuilla.

Hmm, no tyyliltäni olen.. En edes tiedä! Perusvaatteitani ovat neuletakit, farkkulegginssit, isot teepparit, topit, ruutupaidat, tennarit ja tämmöiset, eli melko normia pukeutumista. Väreissä pidän harmaasta, mustasta, valkoisesta, violetista ja sinisestä.

Kesäfiilistelyä vähäisen.

Mitäköhän muuta voisin kertoa, en oikein tiedä! No, toivon vain, että saamme Liinan kanssa oikeasti joskus aikaiseksi päiviteltyä tätä blogiamme. Kiitti moi!

Ei kommentteja: